Fantastiškai skanūs Brauniai iš Londono

Brauniai200 g sviesto (ištirpdyti)

200 g juodo šokolado (ištirpdyti inde su karštu vadneniu)

85 g miltų ir 40 g kakavos (persijoti viską į vieną dubenį)

200g balto šokolado (sutrupinti gabalėliais)

3 dideli kiaušiniai ir 250 g cukraus (suplakti mikseriu 3- 8 minutes iki masė padvigubės ir pasidarys tiršta)

Orkaitę įkaitinti su vėjeliu iki 160 C.

Kepimo indo dugną padengti kepimo popieriumi. Pats indas, jei kvadratinis, tai kraštinė 20 cm, jei apvalus, tai skersmuo apie 23 cm.

Į išplaktą kiaušinių-cukraus masę supilti juodą šokoladą ir sviestą. Maišyti taip: mentele pradedate nuo vieno dubens krašto, leidžiatės per dugną ir iškylate kitame krašte. Dubenį pasukate ir kartojate judesį kokius 8 kartus. 

Kai jau masė su išmaišytu šokoladu, tada ant viršaus užsijojate miltų-kakavos mišinį ir tokiais pat judesiais įmaišote juos į masę.

Tada įmaišote baltą šokoladą.

Supilate viską į kepimo indą, paskleidžiate tešlą ir kepate 25 min.  Jei vidurys dar liula, pakepkite dar 5 minutes.

Skanaus!

Tokiais brauniais visą savaitę mus maitino Circle of Security mokymuose Londone. Kadangi juos gamino vietoje, virėja buvo dosni ir pasidalino receptu! Žiauriai kaloringa ir žiauriai sunku liautis valgius :) Ir visada maniau, kad šokolado dėjimas į pyragus yra šokolado švaistymas, tačiau į šiuos braunius visiškai negaila šokolado :)